Typisch

Om dan toch maar een beetje begrip te krijgen van het mannelijke geslacht en een excuus te zoeken voor alle fouten in mn voormalige grote liefde, of beter gezegd ‘Mannen de mogelijkheid geven om testosteron de schuld te geven.’, heb ik een boek aangeschaft die enkel en alleen maar gaat over het bitterzoete goedje testosteron.

Waar ik eerst hoopte op een boek vol afknappers over mannen, blijkt het uiteindelijk een zeer interessant wetenschappelijk verhaal te zijn, die vanaf de kern het mannelijk gedrag probeert te verklaren met het meest voorkomende geslachtshormoon.
Af en toe een grinnik als er gesproken wordt over aandoeningen door een te hoge concentratie testosteron, waardoor ik ga reflecteren of m’n ex ook in bezit zou zijn van deze aandoeningen.

Maar helaas, in plaats van lachen om het mannelijke hormoon kan ik nu alleen maar medelijden hebben met die arme stakkers. Wat hebben jullie het moeilijk. Nu nog even wachten tot het boek over oestrogeen uitkomt. Denk dat mijn medelijden dan snel wegebt.

20130527-002150.jpg

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 26 mei 2013 om 23:35 en is opgeslagen onder Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: