Mijn nieuwe begin

En daar sta je dan, toegelaten en wel bij de kunstacademie. Helemaal trots en klaar om te beginnen. Helemaal klaar voor iets nieuws, maar met een klein gemis van iets ouds.
Ik ben benieuwd naar alles wat er gaat gebeuren. Ga ik veranderen? Wil ik straks andere dingen? Gaat dit mij eindelijk brengen waar ik mezelf heen wil voeren?
Ik voel me weer als toen ik voor het eerst op kamers ging wonen en ‘studeren’. Alles ligt voor me open. Alles is nog onbeslist. Ik kan elke kant nog op. Heerlijk.
het voelt eindelijk als iets waar ik voor kan gaan. Eindelijk vakken waar ik gelukkig van word bij de naam alleen al. Denk dat modeltekenen toch wel op nummer 1 mag :).

Een nieuw begin, het voelt goed. Een heleboel gedoe laat ik achter. Het onzekere meisjes dat 3 jaar heeft rondgelopen in Utrecht, is er uiteindelijk toch een stuk zelfzekerder uit gekomen dan ik dacht.
Dit is mijn nieuwe begin en ik heb er zin in.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 25 mei 2013 om 20:08. Het’is opgeslagen in Uncategorized en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: