Me, myself and I

Mijn eerste liefde is dan toch voorbij gegaan.
Waarschijnlijk was ik zoals velen veel te naïef en dacht dat het voor altijd zou zijn.
Heb mezelf helemaal gegeven en dan vraag je je af wat er dan mis had kunnen gaan.
Blijkt dat ik vergeten ben dat een relatie niet alleen maar ‘ik’ is die er voor moet gaan. Iedereen heeft wel eens twijfels en die bespreken we met vrienden en familie. Als we durven, zelfs met onze wederhelft als je de moed daar voor hebt. Ik ben er achter gekomen dat niet iedereen zo makkelijk praat en niet iedereen meteen helemaal voor jou gaat als jij dat wel voor hun doet. Ik voel me nu zo machteloos terwijl hij al een paar stappen verder is.
Ik heb geleerd dat mezelf zijn en er helemaal voor gaan precies is wat je moet doen en dat ik daarom ook helemaal niks verkeerd heb gedaan. Maakt het wel frusterend dat een relatie alleen al kan eindigen terwijl we zo een mooie dingen hebben meegemaakt.
Het moeilijkste zal zijn dat ik mijn maatje kwijt ben. Degene waar ik altijd naartoe kon als ik het even echt niet meer begreep. En dat ik nu ineens de man waarvan ik hield niet meer mag zien, spreken, voelen,…. Niks.
Blijkbaar was die man toch nog niet zo groot vanbinnen als ik dacht.

Maar na deze moeilijke tijd weet ik dat er een dag komt dat ik weer zin heb in nieuwe dingen en dat ik met een goed gevoel en misschien nog een klein traantje terug denk aan al die mooie tijden. Nu mis ik ze nog ontzettend en wil ik dat gevoel gewoon weer terug. Maar sinds dat niet meer gaat gebeuren zal ik maar gewoon moeten wachten.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 11 december 2012 om 12:38 en is opgeslagen onder Uncategorized. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: