Zoveel zorgen

De zomer. Het begon zo dicht bij te lijken. Vorige week nog die zachte temperaturen en nu… Nu ineens besluit het weer toch maar eens de winterse kou naar boven te halen. Voor de eerste keer moet ik mijn handschoenen naar boven halen en de auto’s bedekt met een laagje sneeuw, zijn opgevrolijkt met de gezichten van de film Cars. Heerlijk winters sfeertje, maar laat mij maar alvast wegdromen over de volgende zomer. Waar ga ik naartoe? Ga ik eindelijk een keer naar een festival? Enthousiast neus ik rond op http://www.cheaptickets.nl  en droom over de mooiste plekken. Hoe sneller je de praktische zaken op orde hebt, hoe meer kans dat een droom ook werkelijk waar komt. Bijna had ik een ticket gekocht voor Boedapest of ik krijg een belletje van m’n moeder. ”Hoi hoi! Oh wat leuk dat je in augustus daar naartoe gaat. Lijkt het je leuk om een maand lang aan de andere kant van de wereld rond te reizen? Ja, in augustus.” Nou moet ik niet zeuren. Een rondreis is natuurlijk niet verkeerd. Zeker als je zelf helemaal niks hoeft te regelen   (of betalen). Maar een festival…

Los gaan op de meest bizarre beats onder invloed van enkele alcoholische drankjes onder de broeiende zon. Iedereen is je vriend en niemand geeft ene fuck wat of wie je bent. Als er maar lol en muziek is. De helft van de tijd zweverig met je handen in de lucht staan en opgaan in de menigte. HEERLIJK!

Maar dan sta je dus nu ineens voor de keuze : Rondreis met het gezin of helemaal losgaan op een 8 daags festival. Wat een first world problem. Als we maar niet naar Namibie gaan, want daar ga ik de maand daarvoor al naartoe.

If you break your neck, if you have nothing to eat, if your house is on fire, then you got a problem.  Everything else is inconvenience.  ~Robert Fulghum

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 1 februari 2012 om 17:05 en is opgeslagen onder daily report. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: