Wat een hemelblauwe zonovergoten maandag

Vrijdag de 13de is nog geen week voorbij of de radio wekt ons weer met het jammere bericht dat het de meest depressieve dag van de maand is. LEKKER! Behalve dat ik nu mijn tentamen niet kan maken vandaag en heel wat moet inhalen om al mijn vakken te halen, moet ik ook nog eens extra depressief doen.

Het leuke aan deze dag is dan weer dat elk mogelijk bedrijf een leuke campagne klaar heeft staan om ons op te beuren met prijzen. Een die niet aan de lijst kon ontbreken is Nivea. Mail naar nivea@bluemonday.nl met je naam, adres en de reden waarom jouw dag net zoals al die anderen, zo kut is.

Omdat ik gratis producten nooit weet af te slaan, heb ik ook deze keer weer mezelf opgegeven voor dit verwen pakket. Om 11:50 toch maar snel nog voor 12:00 een mailtje gestuurd. Ondertussen ga ik door met het dagelijkse leven en maar weer eens nieuwe sokken gekocht, die al van den beginnen gedoemd waren om zoek te raken. Ik drink een lekker kopje koffie bij de Coffee Company en belsuit nog even langs de nooit bezochte tweedehands winkel te gaan. Uiteindelijk crash ik met m’n laptop op het bed van de gelukkige heer die mij zijn vriendin mag noemen en weet eindelijk een naam te verzinnen voor mijn nieuwe blog. ”De simpele ziel”, dat gaat het worden!

Niet veel later word ik ineens door 2 van mijn huisgenootjes gebeld die lekker thuis zitten bij te kletsen. Ik krijg enthausiast te horen dat ik me gelukkig mag prijzen met een hartstikke volle tas vol verwenproducten van, ja hoor, Nivea 🙂 Heb er ook meteen een foto bij gekregen. Zometeen ga ik dus lekker mijn blauwe maandag met een flesje prosecco en een maskertje vieren.

”Today might be blue, but that’s up to you” Ik, Utrecht, 2012

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op 16 januari 2012 om 18:05. Het’is opgeslagen in daily report en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: